Bob Appel

Bob Appel Landscape Designs ontwerpt complete tuinen voor klanten die meer uit hun tuin willen halen, klanten die hun tuin tot in detail uitgedacht willen hebben en hoge eisen stellen als het gaat om kwaliteit.

Dit kan om kleine en grote tuinen gaan, dakterrassen of patio’s, villa’s of herenhuizen, van het platteland tot aan de stad. Compleet uitgedacht, voorbereid en passend bij de omgeving leveren wij levensechte 3D ontwerpen. Passend bij uw wensen en dromen creëren wij een buitenruimte waar u met al uw zintuigen geniet.

Bob Appel

Bob is een afgestudeerde tuinontwerper en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van ontwerpen, voorbereiden en begeleiden van projecten. Doordat hij alle projecten nauwkeurig begeleid en zeer betrokken is bij het aanleggen van de projecten weet hij als geen ander wat wel en niet kan in de praktijk. Al deze ervaring zorgt er voor dat hij zowel met de opdrachtgever als de aanleggende partij goed overweg kan.

  • Ontwerp & inrichting
  • Digitaal uitwerken van ontwerpen
  • Werk en constructie tekeningen

Laten we samen iets opbouwen

Een tuin die voldoet aan al uw eisen, één die de woning en de omgeving omarmt. Ongeacht de grootte, hier zet u de eerste stap. Vul deze gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bob Appel Landscape Designs
info@bobappel.nl
+31 6 25277528